Vukajlija Downloader

Vukajlija Downloader je program koji preuzima postere sa Vukajlije i čuva ih u vašem računaru. Trenutno je dostupna beta verzija Vukajlija Downloader-a, ali čim nađem malo slobodnog vremena ispraviću neke sitne bugove u ovoj i postaviću sređenu verziju Vukajlija Downloader-a.

vukajlijaKao što viditena slikama dovoljno je uneti jednostavne parametre, odnosno kriterijume koje svako ko je makar jednom posetio Vukajliju razume, da bi Vukajlija Downloader mogao da otpočne preuzimanje postera. Vreme preuzimanja postera varira od vaše internet brzine. Kod mene, gde je download nekih 300 kb/s, Vukajlija Downloader-u je potrebno oko 3 minuta da preuzme postere sa 20ak stranica, odnosno nekih 90ak postera.

Bitno je zapamtiti da će Vukajlija Downloader preuzeti sve postere sa Vukajlije bez izuzetka. Usled bug-a na Vukajliji gde se npr. poslednji poster, mada nekad budu i poslednja dva, na 12. stranici ponavlja kao prvi, odnosno drugi, na 13. prostom matematikom ne možemo doći do ukupnog broja postera, tako da usled velikog preuzimanja postera kao što je u slučaju “Free 4 All” može da se desi da računicom “zafali” čak i nekoliko stotina postera, ali uveravam vas da će svi biti u vašem lokalnom folderu.

 

 

 

Ukoliko pronađete neki bug ili imate problema oko pokretanja Vukajlija Downloader-a slobodno me kontaktirajte

> DOWNLOAD HERE <

Dragan Krstic

Student, osnivač Noriax Software-a, a nakon toga programer i web dizajner iz Srbije koji radi kao freelancer i u kompaniji LoveApps. Svoje slobodno vreme provodim uživajući u muzici, automobilizmu i putovanjima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *