Category: Internet

Kako zaraditi preko interneta

Kako zaraditi na internetu?

Ukoliko ste otvorili ovaj članak i nadali se da ćete pronaći neki lak način za zaradu na internetu, zaboravite. Da biste zaradili na internetu potrebno je kao i u stvarnom životu truda, truda i samo truda, pare vam neće same pasti sa neba. U ovom članku opisaću, po (more…)

Konačno: Paypal u Srbiji 2013

paypalDočekali smo i to da je paypal legalno došao i kod nas u Srbiju. Prema nekim podatcima naša verzija je proradila 9. Aprila, tako da se od sad bez bojazni možete registrovati na paypal direktno sa karticama iz Srbije bez otvaranja računa u Bosni.

Za više informacija o tome kako registrovati i koristiti (more…)

KAKO: Paypal u Srbiji (obnova kartice)

Ukoliko ste primetili u prethodnom tekstu o registraciji paypala datum isteka moje Intesa internet kartice je 10/2012, što znači da je došao red na obnovu nakon 2 godine uspešnog korišćenja. Pre par dana sam dobio obaveštenje putem sms-a da mi je stigla nova kartica, otišao sam do intese i preuzeo karticu.

Nažalost, (more…)

Paypal u Srbiji 2013 !!!

Već nekoliko godina političari obećavaju uvođenje Paypal sistema u Srbiju. U tekstu se spominje 2010 godina, ali mislim da je čak i ranije bilo reči o tome. Razumljivo, stoga sam pomalo već oguglao na silna obećanja o uvođenju paypala, ali potajno se nadam da će se ovo ispuniti i da ćemo legalno već (more…)

KAKO: Paypal u Srbiji (part 2/2)

 

Zamislimo da je prošlo nekih 7 dana i da ste dobili internet karticu. Ona bi trebalo da liči na ovu sa slike, stim da je crveno polje(validation code) najbitnije u celoj priči oko registracije na paypal.

PAYPAL REGISTRACIJA

Ukoliko ste podneli zahtev za internet devizni račun i internet (more…)